آشنایی با خواص بادام

اشتراک گذاری

بادام بسیار مغذی و سرشار از چربی های سالم ، آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. بادام از درختان بومی منطقه خاورمیانه است ، اما ایالات متحده اکنون بزرگترین تولید کننده جهان است. از خواص بادام می توان به پایین آمدن قند خون ، کاهش فشار خون و پایین آمدن کلسترول اشاره کرد. آنها همچنین می توانند گرسنگی را کاهش داده و باعث کاهش وزن شوند. در این مقاله از سایت انجیرستان با خواص بادام آشنا می شویم.

کاهش استرس با بادام

استرس اکسیداتیو می تواند به سلول های بدن آسیب برساند و در پیری زودرس و بیماری هایی مانند سرطان نقش دارد. بادام سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها در کاهش میزان استرس اکسیداتیو نقش سازنده ای دارند. باید به این نکته توجه کرد که آنتی اکسیدان های موجود در بادام تا حد زیادی در لایه قهوه ای پوست مغز بادام متمرکز شده اند.

خواص بادام برای سلامتی استخوانها

بادام برای استخوان ها نیز دارای فایده است. بادام دارای کلسیم ، منیزیم ، منگنز ، مس ، ویتامین K و روی است که همگی در سلامت استخوان ها نقش دارند.

ویتامین های موجود در بادام

بادام میوه ای سرشار از ویتامین B1 ، B2 است. بادام جزء بهترین منابع ویتامین E در بین آجیل ها است. نقش ویتامین E در پایین آوردن خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سرطان و بیماری آلزایمر بسیار پررنگ است. ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها از آسیب استرس اکسیداتیو در بدن جلوگیری می کنند. این آسیب می تواند هنگامی رخ دهد که رادیکال های آزاد زیادی در بدن تجمع پیدا کنند.

رادیکال های آزاد در نتیجه فرآیندهای طبیعی بدن و تنش های محیطی ایجاد می شوند. بدن می تواند بسیاری از آنها را از بین ببرد ، اما آنتی اکسیدان های غذایی نیز به حذف آنها کمک می کنند. مقادیر بالای رادیکالهای آزاد می تواند باعث استرس اکسیداتیو شود و در نتیجه به سلولها آسیب برساند. که این موضوع می تواند منجر به بیماری های مختلف و مشکلات سلامتی شود.

خواص بادام

بادام می تواند به کنترل قند خون کمک کند

از دیگر خواص بادام کاهش سطح قند خون است. میزان کربوهیدرات های موجود در آجیل ها محدود است. ولی آنها دارای چربی های سالم ، پروتئین و فیبر هستند. که این موضوع باعث می شود آنها برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند ، یک انتخاب عالی باشد. یکی دیگر از مزایای بادام مقدار بسیار زیاد منیزیم است.

منیزیم یک ماده معدنی است که در کنترل قند خون دخیل است. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ سطح منیزیم کمی دارند. در یک آزمایش بر روی تعدادی از افراد دیابتی مشخص شد مصرف روزانه ۶۰ گرم بادام به مدت ۱۲ هفته باعث کاهش سطح قند خون آنها شده است.

خواص بادام در کنترل فشار خون

از دیگر خواص بادام می توان به کاهش فشار خون اشاره کرد. فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی بروز سکته قلبی ، سکته مغزی و نارسایی کلیه است. کمبود منیزیم صرف نظر از اینکه اضافه وزن دارید به شدت با فشار خون بالا ارتباط دارد. یکی از خواص بادام کاهش فشار خون است. مطالعات نشان می دهد که جبران کمبود منیزیم می تواند منجر به کاهش فشار خون شود.

پیشنهاد مطالعه  خواص کنجد برای سلامتی و بدن

کاهش سطح کلسترول خون با مصرف بادام

بادام چربی زیادی دارد اما چربی موجود در آن چربی اشباع نشده است. بادام می تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد. مقادیر بالای لیپوپروتئین های LDL در خون شما که به کلسترول “بد” نیز معروف است ، یک عامل خطرناک شناخته شده برای بیماری های قلبی است. رژیم غذایی می تواند تأثیرات عمده ای بر روی سطح LDL داشته باشد.

یک مطالعه نشان می دهد که خوردن ۴۲ گرم مغز بادام در روز ضمن حفظ کلسترول HDL “خوب” ، کلسترول LDL ” بد” را کاهش می دهد. بعلاوه کلسترول بد می تواند اکسیده شود ، کلسترول بد اکسید شده در پیشرفت بیماری های قلبی بسیار موثر است. مصرف بادام در کاهش اکسید شدن کلسترول بد نیز تاثیرگذار است.

خواص بادام برای بیماری قلبی

در اینجا از فواید بادام برای قلب نیز چند نکته می توان بیان می کنیم. بادام سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنول است. این آنتی اکسیدان هنگام ترکیب با آنتی اکسیدان های دیگر مانند ویتامین E حتی قوی تر می شود. این آنتی اکسیدان باعث کاهش ابتلا به بیماری قلبی می شود. چربی‌های‌ غیراشباع، پروتئین ، منیزیم و ویتامین E موجود در بادام همگی به سلامت قلب کمک می‌کنند.

کاهش خطر ابتلا به سرطان

مصرف بادام زمینی ، گردو و بادام باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان را دو تا سه برابر کم می کند. بادام سرشار از ویتامین E است. یک آنتی اکسیدان موجود در ویتامین E ، به نام آلفا توکوفرول میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. از دیگر خواص بادام کاهش خطر ابتلا به سرطان است.

کاهش احساس گرسنگی

میزان کربوهیدرات در بادام کم است ولی در عوض میزان پروتئین و فیبر زیاد است. پروتئین و فیبر در کاهش احساس گرسنگی موثر هستند. این امر تمایل به پرخوری را کاهش می دهد. که موجب تعادل در وزن می شود.

مخلوط بادام با کشمش و خرما باعث کاهش شدت پیتا در خون می شود. پیتا در دستگاه گوارش وجود دارد و در صورت عدم نگهداری در سطح مناسب می تواند باعث سوزش سر دل شود.

خواص بادام

فواید بادام برای سلامتی مغز

بادام سرشار از موادی از جمله ویتامین E ، فولات و اسیدهای چرب اشباع نشده و همچنین ال-کارنیتین است که در سلامتی مغز نقش دارند. این مواد باعث تقویت حافظه می شود. منیزیم ، ریبوفلاوین و فولات (ویتامین B9) برای عملکرد بهتر مغز و همچنین حفظ سیستم عصبی مورد نیاز است که تمام این مواد و عناصر در بادام وجود دارد.

خواص بادام برای پوست و مو

از خواص بادام برای پوست و مو نمی توان صرف نظر کرد. برای درمان ترک های کف پا می توان از روغن بادام استفاده کرد. بدین صورت که قبل از خواب روغن را روی ترکها مالیده و با پارچه و یا نایلون می بندند. روغن بادام شوره سر را از بین می برد. از روغن بادام می توان برای براق کردن و حالت دادن موی سر نیز استفاده کرد.

پیشنهاد مطالعه  25 مورد از خواص فندق | ازتقویت بدن تا درمان دیابت

فواید بادام در دوران بارداری

خانم ها باید مراقب آنچه در دوران بارداری می خورند باشند ، زیرا بدن آنها در این زمان آسیب پذیر است و برخی از غذاها می توانند یک واکنش منفی در بدن آنها ایجاد کنند. بادام حاوی چربی های ، پروتئین ها و ویتامین های مهمی است که به رشد جنین کمک می کند. از جمله عناصر موجود در بادام منگنز است ، منگنز در تنظیم وزن بدن مادر و کودک موثر است.

کلسیم موجود در بادام به شکل گیری استخوانهای سالم کمک می کند. منیزیم بادام به شکل گیری و عملکرد صحیح سیستم عصبی مرکزی کمک می کند. بادام سرشار از فولات است فولات برای شکل گیری سالم مغز و سیستم عصبی کودک بسیار مهم است. فولات همچنین در جلوگیری از نقص لوله عصبی در دوران جنینی موثر است.

میزان فیبر در رژیم غذایی یک زن باردار باید زیاد باشد زیرا باعث تنظیم حرکت روده می شود و به هضم آسان غذا کمک می کند. این امر خطر ابتلا به یبوست را کاهش می دهد. آجیل ها از جمله بادام معدن فیبر هستند. به علاوه بادام سرشار از آهن است ، که به رشد قلب بچه ها کمک می کند و ایمنی بدن را تقویت می کند.

مضرات بادام

تا اینجا با خواص و فواید بادام آشنا شده ایم اما این میوه دارای مضراتی نیز است. افرادی که به آجیل حساسیت دارند باید از خوردن بادام خودداری کنند. اگر شخصی پس از خوردن بادام دچار کهیر ، تورم و دشواری در تنفس شد ، باید فوراً به دنبال کمک پزشکی باشد.

پست های مرتبط
خواص کنجد برای سلامتی و بدن
خواص کنجد برای سلامتی و بدن

آنچه در این مطلب می خوانیم کنجد با نام علمی " Sesamum indicum " گیاهی است یک ساله به ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از ادامه مطلب

تشخیص خواص میوه ها از روی رنگ | رنگ میوه ها با ما سخن می گوید!
شناسایی خواص میوه ها از روی رنگ

چه میزان به رنگ میوه ها توجه می کنید. زمانی که در حال نوش جان کردن میوه یا سبزی خوش رنگ و لعابی بوده اید در مورد رنگ آن فکر ادامه مطلب

۱۵ مورد از خواص شگفت انگیز خرما برای سلامتی بدن
خواص خرما برای سلامتی بدن

آنچه در این مطلب می خوانیم همه شواهد به این واقعیت اشاره دارند که برای بهبود سلامتی ، باید از خوردن غذاهای قندی پرهیز کنید. مطالعات نشان می دهد که ادامه مطلب

فواید و مضرات پاپایا
فواید و مضرات پاپایا

طعم شیرین ، مزه منحصر به فرد ، کمیاب بودن و طیف گسترده ای از مزایا برای سلامتی ، پاپایا را تبدیل به یک میوه محبوب کرده است. در این ادامه مطلب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن

دانلود رایگان کتاب مدیریت آبیاری در باغات

برای دانلود ایمیل خود را وارد کنید